Meta Model, inclusief nakijken opdrachten (Spelenderwijs Online aan de slag met NLP)

Inclusief het nakijken van jouw opdrachten door één van onze docenten!

Uit de reeks: Spelenderwijs Online aan de slag met NLP

Meta Model taalpatronen zelf schrijven, die wij voor jou gaan nakijken, zodat jij het in de praktijk sneller kan toepassen. En, je kan voor elke opdracht, één keer herkansen!

Een echte aanrader voor iedereen die NLP aan het leren is! Denk eraan, dat je je geen NLP eigen maken kan door er enkel en alleen NLP boeken en naslagwerken over te lezen! NLP leer je tijdens face-to-face opleidingen!

Alex Peeters, NLP Trainer™, NLP Coaching Trainer™, NLP Coach™ en mentor bij GROEI ACADEMIE, is het schoolvoorbeeld van welke transformatie iemand bij GROEI ACADEMIE kan doormaken. Enkele jaren geleden kreeg hij de diagnose ‘autisme’. Haast niemand geloofde dat hij trainer zou kunnen worden. Nu is hij expert in business NLP-trainingen. Hij zet zijn autisme volop in als kracht, waardoor hij met zijn precisie en scherpe observaties, mensen naar een bovengemiddeld niveau tilt in hun groeiproces. Bij GROEI ACADEMIE is hij de creator van heel wat opleidingen. Hij ligt aan de basis van de meeste boeken die door GROEI ACADEMIE zijn gepubliceerd. Zijn passie voor menselijke groei werkt aanstekelijk.

Marleen Devisch, NLP Trainer™, NLP Coaching Trainer™, NLP Coach™ en mentor bij GROEI ACADEMIE, levenspartner van Alex, is meer dan een kwarteeuw actief binnen persoonlijke ontwikkeling. Zij verstaat de kunst om een klimaat van groei te creëren voor mensen. Haar grote allround ervaring met en inzicht in mensen, maakt haar tot een onmisbare ondersteuner bij iedereen die opleiding volgt. Zij is gespecialiseerd in mensen in contact laten komen met de kern van hun persoonlijkheid en met hun innerlijke motivatoren. De rust en eenvoud van haar aanpak en haar enthousiasme is zeer inspirerend en brengt mensen in beweging.

'Meta Model', uit de reeks: 'Spelenderwijs Online aan de slag met NLP', is in de eerste plaats bestemd voor deelnemers van een 'NLP (Business) Practitioner' die het 'Meta Model' verder willen inoefenen.
Je mag maar één keer herkansen per opdracht om dit Online Leren betaalbaar te maken voor zoveel mogelijk deelnemers.

Voeg als eerste een beoordeling toe.

Gelieve, in te loggen om een beoordeling achter te laten
Koop dit Online Leren
Ingeschreven: 3 studenten
lezingen: 43
Video: 32:21
Niveau: Practitioner